Lucius napisał(a):
Jeśli mowa o ustawianiu temperatury to jakie ograniczenia ma Kolega na myśli?? Po prostu ustawiamy temperaturę, jaką chcemy mieć w danym pomieszczeniu i tyle...
Panel TS3 obsługuje 6 niezależnych stref ogrzewania.
Ogólnie w systemie Verso można ustawiać temperaturę niezależnie dla każdego dnia w tygodniu lub dla całego tygodnia jednakowo...
Ustawienie temperatury dziennej odbywa się dla 4 zakresów godzinowych (ustawionych przez użytkownika) czyli inaczej mówiąc możemy podzielić dzień na 4 zakresy godzinowe i dla każdego z nich ustalić indywidualną temperaturę.
Właśnie dokładnie o takie ograniczenia mi chodziło - ilość stref grzewczych i ilość możliwych przedziałów czasowych w ciągu dnia. Także dziękuję za odpowiedź.
Właśnie przypomniało mi się jeszcze jedno pytanie, nad którym kiedyś się zastanawiałem.
Czy w tym małym panelu mogę ustawić, która strona/zakładka (podmenu) ma się wyświetlać jako pierwsza np. strona z oświetleniem? Już wyjaśniam co mam na myśli. W jednej z realizacji klient chciałby mieć taki panel w każdej sypialni. Teraz załóżmy, że użytkownik wchodzi sobie w nocy do ciemnej sypialni, musi raz kliknąć na panel, aby go wybudzić. Następnie wybrać zakładkę(stronę/podmenu) "oświetlenie", następnie kliknąć na button odpowiadający za włączenie np. żyrandola. Trochę to skomplikowane. Dlatego zastanawiam się, czy nie można byłoby jakoś uprościć tego procesu. Jeżeli można np. wybrać zakładkę "oświetlenie", która będzie wyświetlała się jako pierwsza, to zawsze jedno kliknięcie mniej.